Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Menő reklám egy városi buszon

Na nem Budapesten, hanem New Yorkban, ahol a hétfőn kezdődő US Openre, az év utolsó tenisz Grand Slam-tornájára hívják fel a helyiek figyelmét.

A városi buszok oldalán lazán kapcsolatba hozzák a közlekedést a tenisszel: "A busz csúcssebessége 55 mérföld per óra, egy szerva csúcssebessége 152 mérföld per óra." A felirat mellett a szerváló Rafael Nadal látható, alatta a US Open logója, és a hivatalos honlap címe.

A hirdetés sikerét jelzi, hogy még Nadalnak is bejött, olyannyira, hogy a Facebook-oldalán lecserélte a borítóképet a busz fotójára:

0 Tovább

Meztelen a wimbledoni döntős

Az ESPN magazin felkérésére meztelenre vetkőzött Agnieszka Radwanska. "Szerencsére mivel sokat teniszezek, így nem kell külön gyakorlatokat végeznem ahhoz, hogy jó formában legyek. Elégedett vagyok a testemmel" - mondta a 24 éves lengyel teniszezőnő, aki 2012-ben bejutott a döntőbe a wimbledoni Grand Slam-tornán, legjobbjaként pedig negyedik is volt a világranglistán.

Exkluzív tartalmak a Facebook-oldalunkon

0 Tovább

A Playboyban meztelenkedett a wimbledoni hős barátnője

Lengyelország álompárjaként emlegetik az idei wimbledoni teniszbajnokság egyik legnagyobb meglepetésemberét, Jerzy Janowiczot és a korábbi teniszezőnő Marta Domachowskát. A 22 éves Janowicz egészen az elődöntőig menetelt az év harmadik Grand Slam-tornáján, de amíg Magyarországon kevesen tudják, hogy ki ő, addig hazájában, Lengyelországban az egyik legismertebb sportoló. Már csak azért is forog sokat a neve a médiában, mert együtt jár Marta Domachowskával, a 27 éves, de már visszavonult teniszezőnővel, aki 2006-ban a 37. volt a női világranglsitán. Domachowska azonban nemcsak a teniszével, hanem a szépségével is hódított, miután az idén levetkőzött a Playboyban. Íme a pikáns fotók:

3 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Utolsó kommentek