Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Simán megúszta az ellenfél kivégzését a kapus

Rendkívül brutális szabálytalanságot követett el a spanyol másodosztályban Toni Doblas. A Xerez kapusa a Girona elleni hétfői bajnoki utolsó perceiben térdmagasságban talpalta le Ion Velezt, akinek az első jelentések szerint egy évet kell majd kihagynia szalagsérülés miatt.

Ami az esetben a legmeghökkentőbb: Doblas tökéletesen megúszta. A játékvezető szabadrúgást sem ítélt, lapot sem adott, sima kirúgással folytatódott a játék. A meccset 2-1-re a Xerez nyerte meg.


szólj hozzá: brutáááális fault

0 Tovább

Megihlette olvasónkat a szenvedő Arsenal

Nem mindenkit lombozott le az Arsenal pocsék idénykezdése. Frady Endre nicknevű olvasónk a "Se összhang, se koncentráció az Arsenalnál" című cikkhez az alábbi verset faragta hozzászólásában:

Kispad mellett Arsene áll,
Pályán meg az Arsenal.
Tehetetlen nézi Venger,
Hogyan jön a Blackburn henger.
Adják el a csapat zömét,
S cseréljék Détári Dömét
Vengerrel! Ez nem lesz káros,
S bajnok lesz a Ferencváros!!!
;-)

0 Tovább

Nostradamus jóslata a Barcáról

Megfejtették a híres középkori jövendőmondó-tudós, Nostradamus egy régi jóslatát. "1011, a tengely mindent elsöpör" - szólt a szöveg, amelyet sokáig nagyhatalmi-háborús jóslatként próbáltak értelmezni, hiába.

Felmerült, hogy bináris kódban írt üzenet, de ehhez semmilyen reális megfejtési kulcsot nem találtak, így jobbára arra gondoltak a megfejtők, hogy az 1011 egy évszám, melynek valamelyik számjegye elmosódott az ősöreg kódextekercsen.

Katalán tudósok azonban rájöttek a megoldásra: római számmá konvertálták az arab sort, így megkapták az MXI betűket. Innen már evidens a megoldás: "Messi, Xavi, Iniesta, a tengely mindent elsöpör."

Fabregas érkezését ugyanakkor nem látta előre Nostradamus, vagy túl bonyolultnak találta volna az 1111-et, melyben Cesc számára is jutott volna hely.

0 Tovább

Magyar fociról cikkez a Wall Street Journal

Az ismét reménykedő magyar fociszurkolókról ír a mértékadó amerikai gazdagási napilap, a Wall Street Journal. A tekintélyes újság ritkán foglalkozik sporttal, legutóbb a Manchester United tervezett szingapúri részvénykibocsátásáról számolt be júliusban.

A WSJ blogjában megjelent cikk a magyar válogatott reményt keltő Eb-selejtezős szerepléséről ír, kiemelve, hogy az 1997-es vb-selejtezők óta nem állt ilyen közel egy nagy tornához a válogatott.

"Ennek ellenére a futball maradt a legnépszerűbb sport Magyarországon, olyan lelkes szurkolókkal, mint Orbán Viktor miniszterelnök, akinek felcsúti lakhelyén működik a Puskás Futball Akadémia, vagy az OTP bank vezetője, Csányi Sándor, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke" - írta a lap.

0 Tovább

Magath rosszul tűri a vereséget - fotó

Péntek este Felix Magath csapata, a Wolfsburg 4-1-re kikapott a Mönchengladbachtól, pedig egy szép góllal vezetett is. Az edző nem viselte jól a zakót.

0 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek