Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Higuaín testrészein vitázik Spanyolország

Kőkemény rangadót nyert szombat este a Real Madrid Valenciában. A Real 3-1-re is vezetett már, a hazaiak azonban szépítettek, sőt a 95. percben egyenlíthettek is volna, ám a csereként beállt Madrid-csatár, Gonzalo Higuaín a saját gólvonala előtt hárított fektében.

A kérdés: melyik testrészével?



"Nagyon gyorsan történt minden, a lényeg, hogy a labda mellkason talált. Ha pedig bordán találnak, nem jár büntető" - emlékezett a főhős.

A videó alapján úgy tűnik, Casillas is védhetett volna, ha nincs résen argentin csapattársa. A világbajnok kapus később úgy nyilatkozott, tisztán látta, hogy a labda Higuaín mellkasára pattan, ezért nincs miről beszélni a továbbiakban.

A valenciaiak szerint viszont egyértelműen kezezett Higuaín, eleve ezzel a címmel töltötték fel a videót az egyik megosztóra.

Egy biztos: a bíró szögletet ítélt, az eredmény maradt 3-2, a Madrid megőrizte hárompontos előnyét a Barcelona előtt a tabellán.

0 Tovább

Simán megúszta az ellenfél kivégzését a kapus

Rendkívül brutális szabálytalanságot követett el a spanyol másodosztályban Toni Doblas. A Xerez kapusa a Girona elleni hétfői bajnoki utolsó perceiben térdmagasságban talpalta le Ion Velezt, akinek az első jelentések szerint egy évet kell majd kihagynia szalagsérülés miatt.

Ami az esetben a legmeghökkentőbb: Doblas tökéletesen megúszta. A játékvezető szabadrúgást sem ítélt, lapot sem adott, sima kirúgással folytatódott a játék. A meccset 2-1-re a Xerez nyerte meg.


szólj hozzá: brutáááális fault

0 Tovább

Ronaldinho mint Star Wars-hős, Nani mint zombi, Balotelli mint autógumi - videó

A szurkolók körében rendkívül népszerű az úgynvezett "lookalikes" összeállítás, amelyben híres személyek és különböző állatok vagy kitalált lények között vonnak hasonlóságot. A legújabb ilyen összeállításban Nanit például Michael Jackson zombijához, Samakot Alienhez, Angel Di Maríát egy majomhoz, Ronaldinhót a Star Wars egyik figurájához, Jar Jar Binkshez, Mario Balotellit pedig egy autógumihoz hasonlítják.


szólj hozzá: Focistákat hasonlítanak

0 Tovább

Megihlette olvasónkat a szenvedő Arsenal

Nem mindenkit lombozott le az Arsenal pocsék idénykezdése. Frady Endre nicknevű olvasónk a "Se összhang, se koncentráció az Arsenalnál" című cikkhez az alábbi verset faragta hozzászólásában:

Kispad mellett Arsene áll,
Pályán meg az Arsenal.
Tehetetlen nézi Venger,
Hogyan jön a Blackburn henger.
Adják el a csapat zömét,
S cseréljék Détári Dömét
Vengerrel! Ez nem lesz káros,
S bajnok lesz a Ferencváros!!!
;-)

0 Tovább

Nostradamus jóslata a Barcáról

Megfejtették a híres középkori jövendőmondó-tudós, Nostradamus egy régi jóslatát. "1011, a tengely mindent elsöpör" - szólt a szöveg, amelyet sokáig nagyhatalmi-háborús jóslatként próbáltak értelmezni, hiába.

Felmerült, hogy bináris kódban írt üzenet, de ehhez semmilyen reális megfejtési kulcsot nem találtak, így jobbára arra gondoltak a megfejtők, hogy az 1011 egy évszám, melynek valamelyik számjegye elmosódott az ősöreg kódextekercsen.

Katalán tudósok azonban rájöttek a megoldásra: római számmá konvertálták az arab sort, így megkapták az MXI betűket. Innen már evidens a megoldás: "Messi, Xavi, Iniesta, a tengely mindent elsöpör."

Fabregas érkezését ugyanakkor nem látta előre Nostradamus, vagy túl bonyolultnak találta volna az 1111-et, melyben Cesc számára is jutott volna hely.

0 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek