Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Magyar fociról cikkez a Wall Street Journal

Az ismét reménykedő magyar fociszurkolókról ír a mértékadó amerikai gazdagási napilap, a Wall Street Journal. A tekintélyes újság ritkán foglalkozik sporttal, legutóbb a Manchester United tervezett szingapúri részvénykibocsátásáról számolt be júliusban.

A WSJ blogjában megjelent cikk a magyar válogatott reményt keltő Eb-selejtezős szerepléséről ír, kiemelve, hogy az 1997-es vb-selejtezők óta nem állt ilyen közel egy nagy tornához a válogatott.

"Ennek ellenére a futball maradt a legnépszerűbb sport Magyarországon, olyan lelkes szurkolókkal, mint Orbán Viktor miniszterelnök, akinek felcsúti lakhelyén működik a Puskás Futball Akadémia, vagy az OTP bank vezetője, Csányi Sándor, aki a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke" - írta a lap.

0 Tovább

Magath rosszul tűri a vereséget - fotó

Péntek este Felix Magath csapata, a Wolfsburg 4-1-re kikapott a Mönchengladbachtól, pedig egy szép góllal vezetett is. Az edző nem viselte jól a zakót.

0 Tovább

Pesti focivicc

Mi a különbség a Fradi, Újpest, Vasas budapesti focitrió és a katica között?

A katica nem játszott le 15 meccset az OTP Ligában, mégis több pontja van, mint a fentieknek együttvéve.

(Az említett csapatok a megszerezhető 45 pontból négyet gyűjtöttek eddig.)

0 Tovább

Új kispadot minden kirúgott edzőnek!

Prukner László lemondott a Ferencvárosnál, mert gyenge a csapat. A ZTE cáfol, de mivel a türelem nem gumicsúzli, Csank János is távozhat. Mészöly Géza már elment a Megyeri útról, mert nyeretlen az Újpest.

Prukner Kaposváron már bizonyított, a Fradival tavaly szintén, Csank az egyik legnépszerűbb magyar edző, Mészölyt is sokan elismerik. Most aztán beindulhat az edzőkeringő, hogy ne kelljen sokat gondolkodni a pótlásokon, javasoljuk, hogy Mészöly menjen a ZTE-hez, Csank a Fradihoz, Prukner pedig a – Videotonhoz. Hiszen azt mondják, a rosszul kezdő bajnok kezdőcsapatát ügyetlenül kavargató Paulo Sousa alatt is inog a kispad.

Détári Lajos szerint pedig minden magyar edző báb, kivéve a színmagyar Pakssal saját Európa Liga-csúcsot döntő Kis Károly.

Ezért szeretjük az OTP Bank Ligát (bár a Borsodi, a Soproni és az Arany Ászok jobban csúszott).

0 Tovább

Albert, az olimpiai focilabda

Albertnek hívják majd a 2012 londoni olimpia hivatalos labdáját. Az angol sajtó máris elkezdte feltárni a lehetséges áthallásokat, az persze nem jutott eszükbe, ami a magyaroknak evidens a foci-Albert leosztás hallatán.

Az angol Albertnek közvetítenie kellett valamit a városról, melynek az egyik híressége az Albert Hall, ami cockney szlengben Albert Ball is lehet, és már meg is érkeztünk a focihoz.

Összesen mintegy tizenkétezer névötlet merült fel az Adidas nyilvános pályázatán, köztük néhány híres sportoló elég suta megfejtése: a krikettező Steven Finn például Rekorddöntőt (The Record Breaker) javasolt.

Magát a labdát csak jövő tavasszal mutatják majd be.

0 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek