Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mióta az Újpest nyert

8 év 10 hónap, és így tovább, pörögnek a napok, a percek és a másodpercek folyamatosan egy weboldalon. Az időtartam azt mutatja, amióta a lila-fehér klub focicsapata nem nyert semmit.

Egy Twitter-oldal is készült kiegészítésképp, melyen a szurkolók leírhatják, mi minden történt velük ez alatt az idő alatt. Volt, aki "Fradi színű" autót vett, másnak felnőttek a gyerekei.

Angliában a Manchester United drukkerei tartották számon, hogy a városi rivális City mióta nem nyert trófeát, ám idén a kékeké lett az FA-kupa, az elődöntőben pedig éppen a ManUtd-t ejtették ki.

0 Tovább

Owen marad, Lukaku Angliába tart - átigazolási hírek röviden

Egy évvel meghosszabbította Michael Owen idén lejáró szerződését a Manchester United.

Angliában köthet ki Romelu Lukaku, az Anderlecht 19 éves csatára. A belga válogatott játékost hosszú ideje üldözi a Chelsea, de az Arsenal, a Liverpool, a Manchester City és a Tottenham is feni rá a fogát.

Várhatóan az angol másodosztályban szereplő Middlesbrough játékosa lesz Anouar Hadouir, a Roda JC 28 éves futballistája.

0 Tovább

Sousa nem híve a zokninak

A Videoton új edzője, Paulo Sousa igazán latinos öltözékben érkezett meg csapatához kedden.

0 Tovább

Aki bajnok lett és kiesett egyszerre

Antonio Cassano szélsőséges figura, ezt mindig is tudtuk róla. Idén viszon egészen zseniálisan illusztrálta ezt: egy szezonon belül bajnok lett és kiesett a Serie A-ban.

A kiesést persze inkább éppen Cassano hiányának tudhatja be a Samp: a hisztis sztár egyik dührohama éppen a genovaiak elnöke ellen irányult, aki ezért száműzte a csapatból.

Ekkor lett a válogatott támadó a Milan 99-ese, ahol egy remek sorozat után besöpörte a bajnoki címet. Közben a Samp vereséget vereségre halmozott, aminek sima kiesés lett a vége. Gratulálunk Antonio, ez az igazi bravúr!

Cassano a Milanban, a Parmának:

A Sampdoriában, a Fiorentina ellen (0:29-nél):

0 Tovább

Időugrás a Wikipediában

Bár a Barcelona csak este nyolckor lép pályára a Levante otthonában, a bajnoki címet pedig csak egy ottani pontszerzés után, háromnegyed tíz körül söpörheti be, a klub angol Wikipedia-oldala nagyvonalúan már megelőlegezte az újabb trófeát. A dicsőséglistán már bevésték a 2010/11-es spanyol bajnoki címet.

Az viszont még nem tudni, a Bajnokok Ligája-döntőben megveri-e a Manchester Unitedet a Guardiola-legénység.

0 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek