Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

2014

Egyértelmű céljával, hazánk múltjához méltó ambícióival nyerte el a lakosság feltétlen támogatását a Jövő Nemzeti Labdarúgói program.

HU/BP2014/14372, HU/DEB2014/3769, HU/GYR2014/4711, HU/BP2014/09612.

"Ígéretes generáció, végre összeállhat egy rendes hátvédsor. A klónokkal és a zsoldosokkal együtt 84 százalékos az esély a vb-szereplésre. 2038-ban. Akkor lesznek 24 évesek."

A Nemzeti Labdarúgó Laborban járunk, Kiskapusi professzor a frissen beérkezett adatokat elemzi. Az 1/2014. (I. 1.) kormányrendelet értelmében ez év január elsejétől minden egyes magyar állampolgárt komplex orvosi vizsgálatnak vetnek alá a születésétől kezdve nyolcéves koráig, minden évben.

Vér- és vizeletvétel, székletvizsgálat, genetikai teszt, tumormarker, érvizsgálat. Örökletes betegségek felderítése. Májfunkciók, pajzsmirigyfunkciók, triglizerid, vércukorszint. Mindent kivizsgálni! A begyűjtött információk alapján az élsportra alkalmas egyedeket elkülönítik, a Nemzeti Labdarúgó Akadémiára viszik.

A cél: az egyed hároméves korára eldönteni, melyik poszton a legéletképesebb. Bár a Jövő Nemzeti Labdarúgói program drasztikusnak tűnik, mégsem váltott ki népharagot a tervezésekor: a kormány cserébe azonnal leállította a stadionépítéseket, ezzel lenyugtatta a kedélyeket, melyeket az óidők válogatottjának hollandiai kirándulása korbácsolt fel. A megspórolt tízmilliárdok egyúttal forrásokat biztosítottak a magasabb rendű célhoz.

A "focicsemetékről" - ahogy a népnyelv hívja a kiválasztottakat - a szülők helyett az állam gondoskodik, vállalva a nevelési költségeket nyolcéves korig, mikor végleg eldől, lehet-e az alanyból válogatott szintű labdarúgó. A cél: találni tizenegy magyart, akik labdarúgócsapatot alkotva győzelmi eséllyel léphetnek pályára világszerte.

Kiskapusi professzor az első generációs focicsemeték adatait elemezve klónokról és zsoldosokról is beszélt. A rendszer kizárta a hibalehetőséget. Ha az új generációban nincs minden posztra legalább két, a legmagasabb minőségű labdarúgásra alkalmas egyed, szükségmegoldásként szóba jöhet az Aranycsapat tagjainak klónozása. Az egykori labdarúgók hozzátartozói kivétel nélkül hozzájárultak az eljáráshoz.

Végső esetben honosítás is szóba jöhet. Hazánk Afrika minden egyes országába küld játékosmegfigyelőket, hogy semmiképp ne maradjon hiányposzt. Egy zsoldosnak ugyanakkor nem elég a labdarúgáshoz értenie: magyar nyelvvizsgát kell tennie, ismernie kell a magyar irodalmi klasszikusokat, a magyar történelmet, a magyar tájegységeket, a magyar közönség- és művészfilmeket. Sikeres vizsgák esetén a Jövő Nemzeti Labdarúgói program teljes jogú tagjává válik az Afrikából érkező kiskorú.

Átalakul a Nemzeti Labdarúgó Bajnokság is. Betiltották az óidőkben számos nehézséget okozó, sokszor zavaró tényezőt jelentő úgynevezett "szurkolást". Mostantól fizetett statiszták ülnek a lelátókon, részletesen megtervezett koreográfia szerint buzdítják a csapatokat, gondoskodva a pozitív hangulat kialakításáról, valamint a politikai korrektség meg nem sértéséről. Ilyen formán a nemzet klubcsapatai zavartalan körülmények közt mérhetik össze tudásukat.

Betiltják a nemzeti válogatott mérkőzései előtti sajtótájékoztatókat is. Az alaposan felépített programot nem zavarhatja meg egy-egy váratlan vagy provokatív újságírói kérdés. Továbbá a célok széles körűen ismertek a közvélemény előtt, ezért szükségtelen a tájékoztatás a mérkőzések előtt. Innentől kezdve kizárólag a lehető legalaposabban felkészített labdarúgókon múlik minden.

Kiskapusi professzor nem hiába görnyed álló nap végtelen adatoszlopok fölött. A Nemzeti Labdarúgó Labor komor épülettömbjét a remény aranysugara ragyogja be.

0 Tovább

Menő reklám egy városi buszon

Na nem Budapesten, hanem New Yorkban, ahol a hétfőn kezdődő US Openre, az év utolsó tenisz Grand Slam-tornájára hívják fel a helyiek figyelmét.

A városi buszok oldalán lazán kapcsolatba hozzák a közlekedést a tenisszel: "A busz csúcssebessége 55 mérföld per óra, egy szerva csúcssebessége 152 mérföld per óra." A felirat mellett a szerváló Rafael Nadal látható, alatta a US Open logója, és a hivatalos honlap címe.

A hirdetés sikerét jelzi, hogy még Nadalnak is bejött, olyannyira, hogy a Facebook-oldalán lecserélte a borítóképet a busz fotójára:

0 Tovább

Bale, Szijjártó, Lewandowski

Miközben Lewandowski megcsalatva érzi magát, amiért nem engedik a Bayernhez, Gareth Bale piaci értéke pedig már kilenc számjegyűre nőtt, addig egy jelentős honi transzferhírről is értesültünk, egyenesen a Parlamentből.

"Szijjártó Péter, a Dunakeszi Kinizsi Futsal Klub NB II-es csapatának kapitánya újabb egy évre írt alá a klubhoz. A csapatkapitány kijelentette: öröm számára, hogy egy szezonra ismét bizalmat kapott, és munkája mellett is igyekszik heti egy edzésen részt venni, távollétében pedig a számára előírt edzéstervet végzi majd" - szól a Miniszterelnökség kommunikéje, amely a focirajongókat szintén felcsigázó hírrel fejeződik be.

"Szijjártó ma fogadja a Parlamentben Rudolf Gergelyt."

Amikor Dzsudzsák Balázs ott járt, már feltettük a kérdést, hogy mit keres a Parlamentben, de Rudolfnál még inkább indokolt a kérdés. Lehet, hogy a Dunakeszi a Trollfoci-celebbel erősít, aki állítólag havonta hétmillió forintot keres Diósgyőrben, és csatár létére csak egy gólig jutott az előző szezonban?

(A képen balra Szijjártó Péter, mezén egy Pelé-aláírással és egy visszafogott Közgép-reklámmal.)

0 Tovább

Meztelen a wimbledoni döntős

Az ESPN magazin felkérésére meztelenre vetkőzött Agnieszka Radwanska. "Szerencsére mivel sokat teniszezek, így nem kell külön gyakorlatokat végeznem ahhoz, hogy jó formában legyek. Elégedett vagyok a testemmel" - mondta a 24 éves lengyel teniszezőnő, aki 2012-ben bejutott a döntőbe a wimbledoni Grand Slam-tornán, legjobbjaként pedig negyedik is volt a világranglistán.

Exkluzív tartalmak a Facebook-oldalunkon

0 Tovább

A Playboyban meztelenkedett a wimbledoni hős barátnője

Lengyelország álompárjaként emlegetik az idei wimbledoni teniszbajnokság egyik legnagyobb meglepetésemberét, Jerzy Janowiczot és a korábbi teniszezőnő Marta Domachowskát. A 22 éves Janowicz egészen az elődöntőig menetelt az év harmadik Grand Slam-tornáján, de amíg Magyarországon kevesen tudják, hogy ki ő, addig hazájában, Lengyelországban az egyik legismertebb sportoló. Már csak azért is forog sokat a neve a médiában, mert együtt jár Marta Domachowskával, a 27 éves, de már visszavonult teniszezőnővel, aki 2006-ban a 37. volt a női világranglsitán. Domachowska azonban nemcsak a teniszével, hanem a szépségével is hódított, miután az idén levetkőzött a Playboyban. Íme a pikáns fotók:

3 Tovább

meddő mezőnyfölény

blogavatar

foci a pályán, megannyi látvány

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek